DIGI Romania is DOWN, Intrerupere de servicii in Romania, Ungaria si Spania

Rar mi-a fost dat sa vad o intrerupere de servicii de internet din partea DIGI, iar daca a fost, intotdeauna a fost una minora, locala, nu am vazut niciodata o “cadere” la nivel national, dar se pare ca intotdeauna exista o posibilitate, nimic nu este 100% sigur !

Digi-Romania-Down-1

Din prevedere am si un  backup de la Next-Gen Romania, care nu-l folosesc decat ocazional pentru ca largimea de banda este maxim 100Mbps iar de la DIGI am 300Mbps, mult mai rapid … asadar nu am “plans” ca nu-mi merge internetul, doar am fost “intrerupt” din activitate ptr. cateva minute 🙂

Am incarcat site-ul digi.ro din mai multe puncte, si din VPS extern … se pare ca intreruperea a fost una la nivel national, nici macar site-ul digi.ro nu a mers … motivul ? Doar DIGI ne poate spune !

digi-romanuia-website-down

Ulterior am observat ca intreruperea a cuprins practic toate serviciile DIGI si nu doar in Romania ci si in Ungaria si Spania:

Digi-Ungaria-Down-2 Digi-Spania-Down-3

Conform downdetector.ro , interruperea a aparut intre 21:30 si 21:45

Digi-Romania-Down-17-Feb-2021

si undeva in jur de ora 22 serviciile online au inceput sa fie restabilite, mai exact in jur de ora 22:15-22:30  … adica o intrerupere medie de 30 de min!

WebTools-ipfail-org Ping Scan

*** Bine ca nu a fost in mijlocul zilei, in timpul examenelor sau orelor online 😀 … sa vezi atunci distractie :)))

byrev Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *