Revenind la blogging ~ dupa multi ani (Episodul 1)

Greu, foarte greu a fost sa ma decid in privinta “relansarii” in blogging, dar pana la urma mi-am facut “curaj” si i-am dat viata: traieste, respira, inspira, fii liber, fii EU !

Nu pot spune ca am reinviat blogul pentru ca intr-un fel, nici nu am avut un blog absolut personal niciodata, toate “tentativele” anterioare au fost mai mult sau mai putin orientate spre o viziune comerciala, nu au fost niciodata doar ptr EUL meu !

Am renuntat la blogging-ul 100% comercial cu multi ani in urma, sa tot fie vreo 5-6 cred, pentru ca la momentul respectiv a fost o decizie care a venit de la sine, monetizarea nu mai era atat de “usoara” prin metode “rapide” genul “black seo” sau chiar pe “grey zone”, metode pentru care eram prea cunoscut in perioada 2007-2012 de catre bloggerii vremurilor respective.

Decizia nu a fost una brusca si nici nu a fost unilaterala, a fost o decizie derivata din experientele traite in decursul multor ani, traite in perioade de mari schimbari pe plan personal.
Experiente care, de altfel, nu au nicio legatura cu mediul online, ci erau experiente de viata, traite si simtite zi de zi, ora de ora, minut de minut … impreuna cu Mihaela, unicul suflet pereche pentru care practic m-am nascut si am avut sansa de 1 la 10 miliarde sa o cunosc!

Si intr-un final am decis amandoi ca viata nu este doar munca si bani, viata trebuie traita ptr un singur scop: fericirea!

Astfel, incet si fara sa ne planificam schimbarea, Universul a adus schimbarea la noi, toate au venit de la sine, pentru ca intr-un final am inteles ca undeva acolo, exista o forta care guverneaza gandurile, timpul si evenimentele, si toate lucrurile-si au locul si timpul lor!

VA URMA …

Continuare => EPISODUL 2 – BICICLETA

byrev Written by:

Be First to Comment

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *