Casutele de Hobbit din Banat, Cazare in Romania

Dacă ești fan al poveștilor fantastice create de scriitorul britanic J.R.R. Tolkien, probabil că ți-ai imaginat cum ar fi să locuiești într-o căsuță de hobbit, acoperită cu pământ, dar în același timp plină de confort și farmec. Ei bine, nu trebuie să călătorești tocmai până în Noua Zeelandă, unde au fost filmate scenele din filmul Stăpânul Inelelor, pentru a îți îndeplini visul. În România, mai exact în Buchin 158, județul Caraș-Severin, există un loc unde poți să te cazezi într-o căsuță de tip hobbit, construită după un model similar celor din filme, dar adaptate necesitaților omului modern.

casutele-de-hobbit-zen cazare banat romania

Locuințele acoperite cu pământ se numesc Căsuțele Zen și sunt situate în satul Buchin, la poalele Munților Banatului. Sunt două la număr și au fost realizate cu multă atenție la detalii pentru a crea o atmosferă magică și primitoare. Fiecare căsuță are o intrare rotundă, acoperită cu iarbă și flori, care duce la un interior generos și primitor. Aici vei găsi tot ce ai nevoie pentru o ședere confortabilă:

  • un pat dublu / matrimonial ~ king size
  • baie privată ~ duș walk-in casuța Harmony si cadă free-standing in casuța Nirvana
  • internet WiFi gratuit ~ dual 2.4 si 5Ghz,
  • iluminat modern cu leduri,
  • televizor Smart TV cu diagonala mare,
  • canapea extensibilă,
  • mini-bar ~ mini frigider, super silențios, fara compresor
  • și o canapea extensibilă ~ dacă se dorește cazare suplimentară până la 4 oaspeți într-o singura căsuță
  • mini biblioteca

Decorul este realizat by Vicols.art din piatră și lemn, în culori calde și naturale, care se potrivesc perfect cu stilul rustic și cozy al căsuțelor Zen (Harmony si Nirvana).

Dar nu doar interiorul este impresionant, când ieși din căsuțele de hobbit, vei descoperi o priveliște minunată: un iaz cu pești Koi (Crapi Japonezi) și o Piscină ECO care îți stau la dispoziție pentru a te răcori și relaxa.

iaz-pesti-koi, pensiunea la-hotar banat

Piscina-Eco La-Hotar Caransebes-Banat

În plus, vei avea acces la o curte exterioară generoasă, unde te poți bucura de spațiu verde, de o pergolă si două terase, unde poți servi masa sau citi o carte și de zone speciale pentru fotografii de eveniment.

pensiunea la hotar, cazare hobbiti si casute a-frame

Da, ai citit foarte bine: poți să organizezi aici o petrecere tematică sau chiar o nuntă inspirată din universul lui Tolkien, mai ales alături de cele doua căsuțe sub pământ se mai pot închiria și două cabane A-Frame din lemn (Căsuțele Lemnia), la fel de primitoare și confortabile.

foto-eveniment-la-hotar-caransebes-banat-04

foto-eveniment-la-hotar caransebes banat 03

foto-eveniment la-hotar caransebes banat 1

Si ca experienta sa fie completa, ai acces gratuit la gratar plus rocket-stove si la cerere poti face o baie în ciubăr, în mijlocul naturii.

cazare-cu-ciubar in-banat caransebes-la-hotar-pensiune

Că bonus, pentru cei care doresc să închirieze ambele căsuțe, exista posibilitatea de trecere intre locuințe printr-un tunel secret !

Dacă dorești să îți rezervi o căsuță de hobbit pentru un weekend romantic, o vacanță în familie sau un eveniment special, nu ezita să contactezi proprietarii pe pagina de Facebook sau pe site-ul lor oficial: Complexul La Hotar. Alternativ pentru detalii și  rezervări poți suna la tel: 0785683270 sau scrie un email: [email protected]

Prețurile sunt accesibile și variază în funcție de sezon și de numărul de persoane. Nu rata această locație unică din Banat pentru a trăi ca un hobbit în România!

*nota: Acest articol un review personal și reprezintă percepția subiectivă asupra locației. Responsabilitatea serviciilor de cazare aparțin exclusiv pensiunii La Hotar.

byrev Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *