Transmisii de date prin LASER

Din categoria “Proaspete” de la naftalina, am gasit recent o poza de pe vremea cand se facea multa carte si putine doctorate … Acum se fac multe doctorate/plagiate si carte ioc’ ­čÖé !

Transmisii de date prin LASER - Emilian Robert Vicol

Pe vremea cand eu ma jucam cu Lasere si protocoale de comunicatii, profesorii de “profil” de la universitate mai sa ma lase corigent ca nu eram “captat” de materia lor! Adevarul este ca nu dam doi bani sa invat o teorie expirata, eu eram atras de experimente noi, inventie si inovatie.

Stiam despre comunicatii prin Fibra Optica dar nu vazusem niciodata, la facultate inca aveam reteaua de calculatoare prin BNC, iar internetul era ca si inexistent, nu era “la liber” in laboratoare.

Fiind un autodidact de cand ma stiu, atat partea hardware cat si partea software a fost realizata 100% de catre subsemnat. De altfel profesorii erau buni la teoria lor, dar la partea practica numai la fizica pot spune ca eram foarte multumit de activitatea de laborator, era singurul profesor care ne demonstra materia prin experimente si teorii neconventionale !

byrev Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *