OLX, Storia si Autovit – detinute de firme din Olanda

Astazi de curios am verificat sa vad cine detine totusi OLX. De ce mi-a venit tocmai astazi sa verific, din miile de zile in care am vizitat/folosit acele site-uri ?

Dupa comisioanele jecmanitore din ultima perioada ceva-mi spunea ca astia sunt Olandezi sau Austrieci !!!

si am descoperit ca sunt detinute de firme Olandeze

cine detine OLX - firma din olanda

Interesant este ca nimeni nu-i intreaba de nimic: ba baieti,

  • Cum sta treaba cu teparii pe OLX ?
  • Care-i smenu cu samsarii de masini SH ?
  • Ce garantati aveti pentru cumparatori privind fraudele online ?

Evident ca nimeni nu-i intreaba de sanatate, si nici ce le poate pielea …

OLX se doreste un fel de eBay, dar nu are nici in clin, nici in maneca vreo treaba cu serviciile oferite de eBay … okazii.ro era “pe aproape”, dar din pacate aia au jucat o carte gresita, au dat-o in partea exterma cu reguli peste reguli si am zis: ADIO, am trecut pe tocmai.ro … ce mai vremuri !

De ani de zile tot astept o schimbare pe OLX, sa am o garantie ca ceea ce cumpar este ceea ce vad in poze, functioneaza, nu este defect si nu primesc o caramida in loc de produsul din anunt … NIMICCCCC … astia cred ca pot sa continue sa ne fraiereasca, asa, la nesfarsit … uite ca NU!

Zilele ce urmeaza o sa fac niste petitii si sesizari acolo unde trebuie, si ca de obicei, una dintre ele va fi la Uniunea Europeana, acolo unde am mai depus petitii de multe ori, si nu la entitati asa de mici precum OLX, ci la corporatii de mii de ori mai mari … si eu si altii, si pana la urma si-au luat-o in freza, sute de mil$ amenzi !!!

Va sugerez si voua sa luati atitudine fata de cei care ne tradeaza interesele nationale, Olanda si Austria nu trebuie “iertate”, trebuie sa inteleaga ca este de ajuns, nu mai suntem sub Imperiul Habsburgic, cand au “jefuit” din Romania sute de ani, averi incomensurabile … de aia vestul este unde este si noi suntem unde suntem … aia au colonizat jumate din planeta si noi am fost sub ocupatia lor sute/mii de ani … la Romani (Italieni), Turci, Austro-Ungari, Rusi !

A venit vremea sa le spunem in fata: daca voi nu ne vreti in #Schengen, nici noi va mai vrem in #Romania!

Datele au fost preluate de pe rotld.ro, site care apartine INSTITUTUL NAȚIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE ÎN INFORMATIC , sunt informatii de interes public, nu sunt secrete de stat, orince le poate verifica !

byrev Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *