Aproape 2 milioane de Romani nu au Niciun Venit – Toti le cer votul dar nimeni nu-i ajuta !

De curios am facut o mica cercetare privind situatia populatiei in Romania privind diverse forme de venituri sau ce statut au in societate.

Din pacate, astfel de informatii nu le gasesti asa usor, statul roman nici in ruptul capului nu ar pune la dispozitie astfel de informatii sa la gaseasca orcine, prea multe intrebari si prea putine raspunsuri.

Dar am frunzarit putin site-urile de stiri care prezinta ocazional diverse statistici ptr care-si bat ei capul sa le gaseasca, asa ca eu le-am luat “de bune”, mai ales ca informatiile sunt prezente in mai multe ocazii pe mai multe publicatii media!

Dar ca sa nu o lungim prea mult, iata mai jos ce am reusit sa gasesc dupa o cautare mai amanuntita:

2 milioane de Romani nu au Niciun Venit

Concluzia:

Statul nu are nici un fel de  statistica, nici o forma de ajutor financiar sau sustinere materiala ptr persoanele casnice, ptr ca ele sunt de fapt cele care lipsesc din aceste statistici.

Si cum majoritatea banuiesc ca sunt femei, as putea spune ca persoana casnica este acea persoana care face de toate in casa omului:

  • bucatareasa
  • spalatoreasa
  • menajera
  • bona
  • croitoreasa
  • dama de companie ptr barbat
  • psiholog de familie
  • etc.

Pe aceste persoane practic statul le ignora in totalitate dar periodic toti le cer votul, iar familia le cere implicare, familia se bazeaza pe ele. Cand sotul si copiii vin acasa, casnica trebuie sa aiba pregatita mancarea, sa fie casa curata, hainele spalate, piata facuta si evident: sa zambeasca !

Cand se va face vreodata dreptate pentru ele ?

In situatia actuala cand probabil milioane vor ramane cu venituri reduse si/sau fara locuri de munca, ce va face statul petru cei mai marginasi si oropsiti dintre ei ?

va spun eu: NIMIC, aceasta categorie de populatie nu prezinta ceva important pentru niciun guvern, sunt doar niste sclavi (scalve) in sistem!

byrev Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *