Pe Coclauri 2021 – PsyTrance Romania Festival – Forest DeepHouse

Cu o intarziere de aproape 1 an, am reusit sa-mi fac timpul necesar pentru a scrie cateva cuvinte despre singurul “forest” festival de muzica electronica la care am fost in plina pandemie de covid19 : Pe Coclauri !

Pe-Coclauri-2021 PsyTrance-Festival

Noua locatie aleasa a fost ceva mai usor accesibila comparativ cu editia 2020, dar si mai aproape de civilizatie. Personal, am fost multumit si de locatia anterioara, mult mai izolata, dar in caz de urgente … nu era tocmai perfecta!

Locul de parcare a ramas acelasi, iar de data aceasta vechiul 69-PSY ne-a adus cu bine. In 2020 nu ne-am putut servi de el ptr ca a fost “pe butuci”,  … a fost nevoie de un transplant de motor sa-l readucem la viata !

Pe-Coclauri-2021-Festival-PsyTrance

Am ochit repede un loc bun de “cazare” la cort, dar inainte de toate am baut o bere si am adunat cativa bolovani sa ne “marcam” zona de arta !

 

Organizarea a fost cu un nivel peste cea anterioara (2020), sistemul audio s-a ridicat la inaltimea asteptarilor si avand o experienta cu Funktion One de la alte festivaluri psytrance, am fost placut susprins ca l-am gasit si aici !

Pe-Coclauri-2021-Festival-PsyTrance-IMG_20210605_145257

Am cunoscut oameni noi, ne-am reintalnit cu cei “vechi” … am intretinut non-stop focul de vatra si l-am hranit cu uscaturi, ziua ne plimbam prin padure, cel mai preferat mod de relaxare la festivaluri … iar seara ne perindam printre lume si ne consumam energia prin dans si zambete 🙂

Ca de obicei am expus impreuna cu Mihaela Vicol si cateva picturi abstracte, pe care cu foarte mare greutate le-am ales, le-am fi luat pe toate, le atarnam si in copaci, dar din pacate aveam nevoie de un camion sa le transportam 🙂

Ca o conlcuzie finala, dupa un an de la eveniment pot spune ca de abia astept sa ma reintalnesc cu “lumea buna”, cu iubitorii de muzica house, dans si natura … sa ne revedem cu bine !

byrev Written by:

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *