Top 7 cele mai populare aplicații de editare a machiajului pentru Android – Makeup

  1. YouCam Makeup – Această aplicație oferă o gamă largă de instrumente de editare a machiajului, inclusiv înfrumusețare automată, modificarea mărimii ochilor, accentare zâmbet, schimbarea fundalului și multe altele.
  2. AirBrush –  este o aplicație de editare foto care oferă o serie de filtre pentru culoarea pielii permit să vă înfrumusețați portretele cu ușurință, inclusiv înfrumusețare automată, eliminarea imperfecțiunilor pielii, modificarea mărimii ochilor, etc.
  3. BeautyPlus este o aplicație de editare foto și video cu AI care oferă o gamă largă de instrumente de editare și conținut gratuit pentru utilizare7. Este apreciat pentru ușurința cu care poate fi folosit pentru a îmbunătăți selfie-urile și fotografiile
  4. Perfect 365 – oferă peste 200 de stiluri / efecte premade care îmbunătățesc fotografiile dvs. fără a pierde calitatea. Perfect365 folosește algoritmi de inteligență artificială (AI) care permit utilizatorilor să experimenteze diferite aspecte de machiaj virtual.
  5. MakeupPlus – Filtrele AR Glam ale MakeupPlus vă oferă aspecte unice și elegante care îmbunătățesc instantaneu fotografiile cu filtre complete de machiaj.
  6. FaceTune – este apreciat pentru funcțiile sale de retușare a portretelor. Cu toate acestea, unele dintre cele mai impresionante caracteristici necesită achiziții în aplicație sau un abonament.
  7. RetouchMe – este o aplicație de corecție a corpului și a feței care oferă rezultate excelente și de înaltă calitate. Utilizatorii apreciază faptul că pot lăsa profesioniștii să editeze fotografiile pentru ei.

Alegerea celei mai bune aplicații de makeup depinde de nevoile și preferințele individuale. Dacă sunteți în căutarea unei aplicații cu o gamă largă de instrumente de editare, inclusiv înfrumusețare automată, modificarea mărimii ochilor, accentare zâmbet și schimbarea fundalului, atunci YouCam Makeup, FaceTune, AirBrush, RetouchMe, Perfect 365 sau BeautyPlus sunt toate opțiuni excelente.

byrev Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *