Draga Altex si Flanco, de ce nu vindeti doar Frigidere/Televizoare fara SSD-uri NVME

Draga Altex si Flanco, de ce nu vindeti doar Frigidere si Televizoare ? Lasati-i pe altii sa vanda chestii ce tin de IT, de exemplu SSD-uri NVME.  De ce va sugerez asta ? Ca sa scapati de traficul inutil pe site si de injuraturile a mii de potentiali clienti pe care nu-i puteti satisface, ca de, nu toti sunt atat de “dotati” … voi sunteti cei mai slabi din “fundu clasei”, nu-i puteti satisface decat pe cei mai putin pretentiosi, aia care nu vor decat plasma cat peretele si frigideru cat sa-ncapa 2-3 porci ptr craciun in el !

Cautai si eu azi un SSD model NVME, sa vad ce variante-mi ofera magazinele Altex din Tg-Jiu, ca-culmea, avem doua, nu era de ajuns unul plin cu nimic, asa ca au mai facu unul in Mall, ca acolo-i noul buric comercial si de promenada al orasului !

Din pacate pentru ambele parti – pentru mine dezamagire si pentru ei pierdere de oportunitati si clienti – nu am gasit “pe stoc” in Tg-Jiu asa ceva, nici cel mai slab si nici cel mai scump, nimic, zero … cateva ce sunt “pe stoc” sunt imprastiate ici-colea prin tara, iar majoritatea sunt vandute doar Exclusiv Online, zici ca vand modele exclusiviste , opere de arta si nu pot fi expuse in magazine !

ssd-nvme-hdd oferta-altex

Banuiesc ca magazinele astea loco’ sunt pentru aia de la tara … pacat de atatea Mileuri Macrame, unde drac le mai pun ei dupa ce-si ia un LED !? :)))

byrev Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *