Bucurestenii de ce sa nu plateasca vinieta cand trec prin alte orase !?

Daca o sa am nevoie de vinieta sa intru in #Bucuresti cu masina, ma gandesc ca asa ar trebui sa fie in toata tara, fiecare oras sa-si faca vinieta lui.

Bucurestenii de ce sa nu plateasca vinieta cand trec prin alte orase !? Doar nu au motul la rahat cu perle si diamante šŸ™‚

Vinieta masini autoEste de bun simt ca “dragostea” sa fie reciproca … pana la urma nu doar Bucurestiul este aglomerat si poluat, in toata tara este la fel!

Vina pentru situatia actuala apartine autoritatilor pentru ca au “dormit” 30 de ani fara nicio grija:

lasa-i dracu sa se urce unii peste altii, noua ne merge bine, pensii speciale, afaceri de familie, neamuri in administratie, contracte de partid, ne aleg fraierii astia de 3 decenii … nu ne mai scot de la putere nici sa vrea, am capusat tara astaĀ  peste tot !

La ce dracu platim taxe, impozite, accize si tva ? Ce face statul cu ele !? … pentru ca personal nu am primit decontare ca am schimbat anul asta suspensiile la masina! Si nu s-au stricat stand in parcare ci mergand pe drumurile nenorocite din Romania !!!

Maine poimaine te pomenesti ca pana la urma toate orasele vor urma acest exemplu de rahat si nu ar fi aia toata problema, dar cu siguranta ca autoritatile vor abuza de “necunoasterea” acestei reguli si cum te prind prin oras cu numere de alt judet, paleta si la control:

ai vinieta ? nu ! … 1500 de lei amenda sa te inveti minte ca locuiesti in #Romania.

Nu mare ne va fi mirarea daca blonda nu viseaza cumva sa ajunga prima femeie presedinte din romania … cu populismu’ asta sigur strange ceva voturi de la prostime, multi pun botul pentru ca nu-i duce capul sa-si puna intrebarea:

Da ce dracu ati facut ma 30 de ani de la revolutie ? … unde sunt milioanele de locuri de parcare, unde este transportul in comun modernizat, unde sunt centurile de ocolire ale oraselor, unde sunt miile de km de piste pentru biciclete, unde sunt toate astea ?

R:Ā Ati mancat, baut si distrat pe spinarea poporului de nu ajung banii, de asta nu se vede mai nimic facut de voi, noroc ca au facut comunistii ceva … au muncit aia pe rupte sa furati voi tot dupa revolutie !

Pentru un salariu minim pe economie, poporul munceste cu sudoare de-si rupe hainele de pe el pentru mafia din administratie, aproape 2/3 din ce castiga un amarastean ajunge la stat prin impozite, accize si tva … si nu este de ajuns, vor si mai mult …

Nu mai are statul bani !? sa plateasca frate milionarii tarii ca sunt cu miile, sa plateasca aia mai mult ca pana la urma de la “p*lime” fac banii, ca nu-i fac din piatra seaca … cine stie cum functioneaza sistemul monetar, cunoaste regula: bogatia unora = datoria altora !

Ma gandesc ca dupa ce se strang suficienti bani, madam Fierea o sa bage filtre pentru purificarea aerului :))), ptr ca de fapt asa se numeste proiectul:Ā Proiect de hotarare privind masuri concrete de imbunatatire a calitatii aerului in municipiul Bucuresti.

P.S. la 1500-2000 de lei amenda ptr lipsa acestei presupuse viniete de Bucuresti deja se strang ceva bani, numai din amenzi , or sa-si faca norma sa termine catedrala … pentru ca da, masinileĀ Patriarhiei vor fi scutite de taxa, sa vezi si sa nu crezi !

P.S.2 Aia de stau in judetele limitrofe capitalei, dar lucreaza in capitala, chiar or sa plateasca aproape 2000 de lei pe an vinieta ? … Ce fac studentii care stau juma de an, poate au masinile cu ei, o sa-i coste 1100 lei pe 6 luni !? … Si multi altii care muncesc in Bucuresti, dar masinile sunt inscrise in alte judete … musai sa le inscrie pe Bucuresti pana la urma !

byrev Written by:

Be First to Comment

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *