Another Round (Druk) – Inca un film bun adaugat in colectia celor mai bune filme !

Daca nu vedeam Another Round eram putin dezamagit de colectia de filme bune “stranse” in acest an, prea putine si nu chiar superlative !

Initial am fost sceptic ca o sa-mi placa, nu era in engleza si prea putine filme care nu sunt in engleza au ajuns in colectia de filme exceptionale. Dar pana la urma se pare ca intuitia mea de a-l vedea nu a fost gresita si ma bucur ca am facut-o, in felul acesta respir usurat ca anul 2020 nu a fost totusi atat de sarac in filme foarte bune!

Filmele bune intotdeauna au o poveste aparte, actori care-si intra natural in rol , muzica aleasa cu grija si potrivita subiectului, mesajul transmis, finalul deosebit si nu in ultimul rand reusesc cumva sa-ti atinga sufletul.

Nu intru in amanunte despre film, va las sa lecturati putin si gandurile Mihaelei despre el: Recomand filmul : Another Round – cu Mads Mikkelsen în rol principal si va doresc: vizionare placuta!

P.S Despre Another Round (Druk) as spune cu mana pe inima ca ar putea sa fie chiar cel mai bun film pe care l-am vazut in 2020
Nu este un film de cocalareala si nici comercialism ieftin, deci nu este totusi pentru “publicul larg” , care sigur nu-i va intelege mesajul si filosofia !

What A Life (From the Motion Picture “Another Round”)

 

Si finalul filmului cu piesa de mai sus … daca nu va fi sters intre timp de pe YT, DRUNK – Final scene (star. Mads Mikkelsen):

 

byrev Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *