Mascatii au gresit din nou adresa … la Târgu Jiu !

Ca sa ne intelegem, structura asta de “mascati” este coordonata de MAI (Ministerul Afacerilor Interne), astia nu umbla de capul lor noaptea pe la casele oamenilor cu vicleiul, sunt trimisi acolo intr-o misiune, au toate resursele posibile ~ 23,6 miliarde lei (2022) ~ sa ajunga la destinatia corecta … dar se pare ca in Romania imposibilul este posibil, adica te poti trezi cu mascatii in miez de noapte ca te ridica din pat, te arunca in duba si din “obisnuinta” poti sa ramai si cu ceva “defecte fizice” nu doar sechele psihologice pe viata !

mascatii-au-gresit-adresa tg jiu gorj

Un motiv temeinic pentru care in Romania nu este indicat sa fie instalate rachete balistice, cine stie in ce tara vor ateriza 😀 … oricand putem porni un razboi mondial, pentru ca structurile statului au gresit adresa !!!

mascatii-au-gresit-adresa la targu jiu

P.S. Puteau sa ceara un TAXI, sigur ajungeau la adresa corecta, ce nevoie au mascatii  de GPS daca nu stiu sa-l foloseasca !?

… si nu este pentru prima data … mai recidiveaza si ei :))mascatii au gresit adresa - Google Search

 

*** viclei = vicleim = Obiceiuri și tradiții vechi de Crăciun: ”Vicleimul” sau ”Irozii”. Șiretenia lui Irod în cel mai vechi spectacol popular românesc !

byrev Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *