Adevarul despre Biblie – 90% Inchipuirile unor Schizofrenici

Referitor la mesajul deputatului USR Iulian Bulai postat pe Facebook, concluzia este clara: nu este nicio controversa ­čśÇ , asta-i explicatia logica privind mazgaliturile gasite prin nu stiu ce pesteri, chipurile scrise de “sfinti” … cand de fapt analizand din punct de vedere al unui psihiatru aceste povestiri par ca sunt inchipuirile unui schizofrenic!

Controversă uriașă de Crăciun provocată de mesajul unui lider USR Iulian Bulai

 

Si astazi sunt nebuni prin saloanele de psihiatrie care scriu astfel de opere, dar cu mult mai bune !!!

In realitatea, biblia este un amestec de real si imaginar bine ticluit ptr spalarea creierelor. Limbajul, experienta si vocabularul unor oameni “de rand” era cu mult cu mult redus decat cel modern, de aici si lipsa de coerenta in toate scrierile biblice “crestine”.

* Totusi, o parte interesanta este Apocalipsa Sf├óntului Ioan Teologul unde descrierea poate fi interpretata ca o intalnirea de gradul 4/5 cu fiinte extraterestre, calatoria in timp, OZN-uri, arme nucleare sau inca necunoscute, zborul in spatiu, etc …

Astfel de scrieri, exista si Hinduism, Vimana sau “Carul Zburator” este una dintre cele mai cunoscute in domeniul UFO. Insa religia Hindu este infinit mai laborioasa in descrierile unor tehnologii extraterestre care depasesc tehnologia moderna, numai sa va documentati despre armele folosite de fiintele mitologice, sunt zeci de arme, cu efecte ce depasesc uneori si imaginatia din filmele SF: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_mythological_objects_(Hindu_mythology)#Weapons

Dar nu putem compara religiile asiatice cu cele europene, pentru ca nu exista termeni de comparatie, decat tangential poate. Crestinismul a fost mii de ani o frana in calea stiintei, un asupritor al celor “de rand”, un apartor al celor “de vita aleasa” cat si o piedica in calea evolutiei spirituale, ptr ca nimic in afara dogmei religioase nu este permis!

In schimb, religiile asiatice (Budism, Taoism, Confucianism, Hinduism) se bazeaza pe promovarea eticii, spiritualitatii, sanatatii si echilibrului in viata. De altfel se pune accent pe iubirea naturii si aduce o intelegere profunda asupra universului, lucruri pe care crestinismul de abia acum incerca sa dreaga fasolea dupa milenii de minciuni si prosteala, dar pana nu se renunta la scrierile din biblie, multe pline de ura si rautate, este imposibil ca aceasta religie sa aduca o evolutie spirituala printre cei “preacredinciosi” … puparea moastelor, icoanelor si crucilor este o mostenire grea si multi nici nu concep ca exista religii care promoveaza iubirea si adevarul nu ura, minciuni, sfinti si oase putrede !

byrev Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *