Gorjul in atentia lumii – Primul caz de CoronaVirus din Romania in Prazilia

amza-pellea-nea-marin-oltenia coronavirusDe astazi judetul Gorj va tine atentia ziarelor, emisiunilor TV, stirilor pe internet din romania si nu numai …  Avem si noi o sansa sa ne cunoasca lumea 🙂

Daca Brancusi nu era suficient de bine mediatizat, ca sa afle lumea si de existenta Gorjului, acum problema este rezolvata …

Gorjul este “fruncea” si buricul epidemiei de Cornoavirus din Romania !

Daca nu stia mapamondul ca in Gorj avem Coloana Fara de Sfarsit, Poarta Sarutului sau Masa Tacerii , or sa afle acum ca avem ceva ce nimeni nu-si dorea … dar toata lumea-l astepta de 2 luni: COVID-19 !

CoronoaVirus Romania, Gorj

pacala si prostia omeneasca filmAsa cum Romania este Tara lui Pacala la fel si Oltenia este tara lui Nea’ Marin (Prazilia) … cel putin nu ne lipseste simtul umorului, sunt convins ca se vor inventa mii si mii de poante, bancuri si meme pe tema virusului, pana cand intr-un final, dezamagit ca nimeni nu-l baga in seama va emigra  in Rusia, sa-si incerce norocul si la altii !


P.S. Prevad ca or sa ne fure Doljenii cat de curand locul I pe tara 😀 … si cat de curand intreaga romanie o sa ne depaseasca din nou … sa ne “bucuram” atat cat tine minunea … 3 zile, 3 saptamani sau 3 luni  !

byrev Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *