De ce nu o sa-mi cumpar niciodata un iPhone sau orice alt produs Apple !

Primul meu contact cu un gadget de la Apple a fost cu multi-multi ani in urma si am ramas “masca” atunci cand am realizat ca nu pot sa uploadez pe el piesele mele preferate in format MP3/FLAC/AAC, folosind doar un cablu USB, fara nimic in plus (iTunes) … Tot atunci am aflat ca nu merg nici clipurile video xVid (necesitau conversie in format propriu) si cum eram deja familiarizat cu Androidul – chiar cu primele versiuni la inceput de deceniu (dupa 2010) – deci era clar,  nimic de la Apple nu este destinat celor ca mine!

Eu prefer flexibilitate maxima si cat mai putine restrictii, asa ca … am zis adio inainte sa ma prinda “dependenta” cu asa ceva si am ramas loial Androidului.

La inceput am mers in general pe Samsung … pana la S5, dupa care am renuntat la seria lor pentru ca erau prea incarcate de “inutilitati” si am trecut la “chinezarii”, incepand cu Xiaomi, modelul Mi4 care mergea cu mult-mult mai fluent decat S5-ul din toate punctele de vedere, dar mai ales fotografiile, erau de o calitate clar superioara!

Actualmente toata familia foloseste modele de la Huawei, ca de altfel aproape toti cunoscutii mei folosesc telefoane de le ei … si nu cred ca o sa mai cumpar vreodata altceva decat “chinezarii” …

Si inainte de incheiere tin sa amintesc ca nici iMac-ul nu-mi este pe plac, chiar daca este ultra-laudat … pur si simplu nu este ptr cei ca mine, daca vrei stabilitate nu te opreste nimeni sa folosesti Linux in loc de Windows !

P.S. Restrictiile Apple merg chiar dincolo de bunul smit … aproape penibile in incercarea lor sa-si mentina vanzarile si profitul cat mai mare, indiferent de opinia clientilor : 
iPhone 12 Anti Repair Design – Teardown and Repair Assessment

byrev Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *